KUNDTJÄNST: 070 8762600 MÅN - TORS 09:00 - 16:00 FRE 09:00 - 15:00 Stora Nygatan 13, 411 08 Göteborg

Kurser/Utbildningar

Vi erbjuder utbildningar för erfarna eller nyutbildade frisörer/stylister.

Keratin & Tape extensions kurs 2 dagar

Denna kurs passar dig som har lite eller ingen erfarenhet av extensions. Vi går noggrant igenom stegen för att göra en perfekt förlängning. Vi går gemensamt igenom teorimaterialet och tar upp punkter som vad man ska tänka på vid en förlängning, vilka kunder som lämpar sig för en förlängning och vilka skötselråd kunden bör få med sig hem.

Vi går även igenom hur man gör vid borttagning av extensions.
Det som skiljer denna kurs från 1 dags kursen är att den går mer in på djupet gällande inklippningen av håret. Har man inga tidigare erfarenheter från frisöryrket är detta det ultimata alternativet.


Keratin & Tape extensions kurs 1 dag


Denna kurs passar dig som har lite eller ingen erfarenhet av extensions men arbetar som frisör sedan tidigare, vi går igenom samma ämnen som under två dagars kursen, men med ett högre tempo. Vi arbetar både teoretiskt och praktiskt och går igenom allt du behöver kunna vid en förlängning. Från första konsultationen till skötselråden som kunden skall ta med sig hem från salongen.

Vi går även igenom inklippningen av håret men då denna kurs vänder sig till lite mer erfarna frisörer läggs fokus under denna utbildning på att lära sig att sätta i håret på korrekt sätt.
För mer information skicka ett mail till info@cindhair.se 


CINDHAIR - LÖSHÅR & HÅRFÖRLÄNGNINGAR SEDAN 2006

Allt inom löshår, tapeextensions, tape on, clip-on, weft, träns, ponytails, clawhair, keratin, keratinvax, nailextensions, Cinderella Hair.


COPYRIGHT © 2013 CINDHAIR.SE ALL RIGHTS RESERVED