KUNDTJÄNST: 070 8762600 MÅN - TORS 09:00 - 16:00 FRE 09:00 - 15:00 Stora Nygatan 13, 411 08 Göteborg

Vad använder ni för slags löshår?
Vi använder oss huvudsakligen av högsta kvalité av REMI naturhår från Asien. REMI innebär att alla hårstrån och fjällskikt ligger rättvända i samma riktning samt att råmaterialet är av bästa kvalité. Fördelen med detta är att håret trasslar sig mindre och får längre hållbarhet.

Hur mycket kostar det?
Man kan aldrig lämna ett exakt pris på telefon. Det beror på antal slingor och tidsåtgång. Undantag är om man skall göra enstaka slingor, upp till 20 st. Fråga din frisör. Man får gärna komma in för en kostnadsfri konsultation. Då kan man få ett mer exakt pris och vad det innebär att ha en förlängning. Priserna kan variera väldigt mycket, beroende på hårets tjocklek och kundens önskemål.

Hur länge sitter dom?
Enormt svårt att säga, beror på hur man sköter det, hårets kvalitè, mängden håravfall mm. Om håret sköts på rätt sätt och det egna håret har rätt grundförutsättning bör en tapeförlängning sitta ca 6-8 v och en keratin förlängning 3-6 månader.

Man tappar ca. 50-100 st hårstrån om dagen och med tiden kan vissa slingor bli för tunga för det egna håret, då är det viktigt att ta bort den i tid. Detta förhindrar man med regelbundna återbesök hos din frisör.

Får man någon garanti för att det ska hålla?
Det är olika för varje salong men man lämnar alltid ett skötselråd till kunden, som skrivs under av både frisören och kunden (gäller ej upp till 20 slingor).

Man bokar in ett kostnadsfritt återbesök efter ca: 1 vecka (vid helförlängning) där man går igenom skötseln noga och ser om slingorna fäst ordentligt. Eftersom man tappar ca. 50-100 st hårstrån om dagen är det omöjligt att i förväg säga i vilka slingor man tappar hårstråna. Med tiden kan vissa slingor bli för tunga för det egna håret där slingan är infäst och slingan bör då tas ur.

De som har garanti brukar ha det upp till en månad och endast då man kan se att fästena inte har kristalliserats p.g.a misskötsel.

Är det farligt för ens eget hår?
Nej, inte om man går till en som är utbildad ordentligt på vilka misstag man bör undvika. Fästena som håret sitter fast i är gjorda av keratin, som är ett proteinbaserat fäste och eftersom det är organiskt skadar det inte det egna håret. Eller i  ett tapefäste  som är skonsamt för håret. Det är däremot viktigt att inte slarva med borstningen av håret där man bör vara försiktig så man inte drar av håret.

Tunna fina ”ulliga” hår har lätt för att trassla sig vilket kan medföra att det blir svåra tovor som kan leda till spänningar i hårbotten varpå håret kan lossna. Ibland kan man vara tvungna att neka en kund för behandling om man tror att detta kan bli fallet.

Hur sköter jag håret?
Håret måste borstas grundligt men försiktigt dagligen. Det är viktigt att man använder den specialborste som Peak´s hair rekommenderar, då denna inte fastnar i fästena. Risken för trassel ökar ju längre håret växer.

Undvik produkter som har något av följande: Silikoner, Olja, Sulfater och proteiner.

Använd endast balsam och inpackning i hårlängderna, undvik att få det i fästena.

Bada ej för mycket i salt eller klorvatten i kombination med solen, skydda håret. Sov alltid med löst flätat hår.

Vi rekommenderar alla kunderna att bara använda  våra produkter som är speciellt framtagna för extensions. Läs skötselråden noga och fråga frisören om det finns några frågetecken.

Kan man färga och permanenta håret?
Nej, det rekommenderas inte. Det görs på egen risk. Reklammationsrätten försvinner.

Vad är det för skillnad på Keratin extensions och Tape extensions?
En Keratin förlängning består av små riskornsformade fästen som smälts runt kundens egna hår. Denna metod är utmärkt om kunden vill ha en förlängning som ser naturlig ut och som sitter i en längre tid. Hållbarhet ca: 3-6 månader Tidsåtgång ca 2-4 timmar.

Tape extensions fästena är ca 4 cm breda och mycket tunna för att inte synas eller kännas. Denna metod är mycket skonsam mot håret och är det snabbaste sättet att skapa förlängningar eller färgeffekter på. Hållbarhet ca 6-8 v. Tidsåtgång endast 45 min – 1 tim.

CINDHAIR - LÖSHÅR & HÅRFÖRLÄNGNINGAR SEDAN 2006

Allt inom löshår, tapeextensions, tape on, clip-on, weft, träns, ponytails, clawhair, keratin, keratinvax, nailextensions, Cinderella Hair.


COPYRIGHT © 2013 CINDHAIR.SE ALL RIGHTS RESERVED